3commas black friday deals 2022: Promo code met 82% korting

Heb jij altijd al gebruik willen maken van de superhandige bots en smarttrades van 3commas?

Dan is nu je kans, alleen vandaag krijg je mega korting van maarliefst 50%!

Pak deze korting vandaag nog via deze link: 50% korting en 7 dagen gratis!

3commas giveaway

De voordelen van 3commas?

3commas is hele handige software om jouw trading voor een groot deel uit handen te nemen. Waar je bij Binance of elke andere exchange handmatig je orders erin moet zetten kun je door middel van 3commas heel erg veel automatiseren.

Zo kun je SmartTrades plaatsen met automatische take profit, trailling take profit, stop lost en trailing / breakeven stoplosses.

Waarom ben ik fan van 3commas?

Smarttrades

Smarttrade setup

Door middel van handige smart trades kan ik in 1x take profits en stoplosses instellen. Het is zelfs mogelijk om take profit op te delen zodat je in verschillende stappen profit kan veilig stellen. Ze bieden ook een mogelijkheid om een trailing take profit in te stellen. Hiermee kun jij dus automatisch je moonbag instellen.

Door middel van een smart stop loss zet de smart trade automatisch je stoploss op break even level. Zo bespaar jij een hoop tijd en maak je nog meer profit.

Wat zijn de voordelen van deze handige tool?

 • Geen gedoe meer om handmatig je profits in te stellen na het kopen van een coin
 • Lopende trades kun je gemakkelijk aanpassen
 • Geautomatiseerde trailing stoploss of stoploss op breakeven
 • Coins staps gewijs verkopen
 • Live overzicht van jouw trade setup in tradingview
 • Smartcover: automatisch coins terugkopen voor een lagere prijs tijdens volaiteit

50% korting en 7 dagen gratis

DCA bots

crypto grafiek

Heb je al ooit van een DCA bot gehoord? Ik neem aan van wel anders was je niet op deze pagina terecht gekomen. DCA staat voor Dollar Cost Averaging wat inhoudt dat je de gemiddelde aankoopprijs zo laag mogelijk houdt. De bot doet dit namelijk automatisch voor jou. Koop je een coin dan kun je instellen dat de bot automatisch op een bepaalde daling bijkoopt. Mocht de coin stijgen dan pakt ie automatisch winsten die je vooraf kunt instellen.

Met deze bot ben jij 24/7 actief in de markt, krijgt FOMO en emotie geen enkele kans en sluit je elke trade 100% winstgevend af. Mooier kan niet toch?

 • 100% winstgevende trades
 • Geen last van FOMO of emotie
 • De bots draaien 24/7
 • Profits herinvesteren om compound effect te genereren
 • Deze bots kunnen wel een dip tot 70% aan

50% korting en 7 dagen gratis

Grid bots die werken op basis van AI

Grid bot ai

Wil je gebruik maken van GRID bots dan moet je zeker bij 3commas zijn. Deze tool zorgt ervoor dat je een grid over de koers plaatst met daarin buy en sell orders. Elke buy wordt hoger verkocht zodra de koers stijgt.

Mocht de koers dalen dan koopt de bot bij zodat de bot deze coins later weer met winst kunt verkoopt. Dankzij AI hoef je het grid niet elke dag bij te stellen, dat doet de bot door naar de highs en lows van de laatste 7 dagen te kijken. Ook met deze tool ben je 24/7 actief in de markt, heb je geen last van FOMO en emotioneel handelen. Een echte aanrader

 • Deze bot houdt door middel van AI op basis van de laatste 7 dagen bij hoe de grid geplaatst dient te worden
 • 100% Automatisch kopen en verkopen
 • De bot is 24/7 per dag voor jou aan de slag

Ben je al enthousiast geworden?

Je kunt vandaag GRATIS starten met 3commas maar alleen via deze link: Start gratis met 3commas

Welk pakket heb je nodig?

Er zijn 3 verschillende pakketten beschikbaar. Je kunt kiezen voor een gratis account zodat je eerst even kennis kunt maken met de software. Daarnaast heb je het starter, advanced en pro pakket.

Ik ben gestart met het gratis pakket en heb vervolgens de upgrade gemaakt naar advanced.

3commas Gratis pakket

3commas free pakket

Je kunt je hier aanmelden en vandaag direct starten. Je hebt niet eens een creditcard of betaalgegevens nodig. Je kunt ook direct opzeggen zodat je zeker weet dat je nergens aan vast zit.

Wat kun je met het gratis pakket?

 • Je hebt de mogelijkheid om 1 GRID bot te starten, 1 DCA bot, 1 Options bot en 1 actieve smart trade.

Waarom kiezen voor het gratis pakket van 3commas? Ideaal om eerst even kennis te maken en te kijken of de software je bevalt.

Aan de slag met het GRATIS pakket

3commas: Starter pakket

3commas starter

Zoals je in de afbeelding hierboven kunt zien is dit pakket ideaal voor als je alleen smart trades wilt uitvoeren. Je hebt ook de mogelijkheid om met paper trading aan de slag te gaan. Dit houdt in dat je met nep geld handelt op crypto coins. Dit kan handig zijn als je een nieuwe strategie wilt uitproberen maar niet gelijk al je geld wilt riskeren.

Geschikt voor: personen die alleen met smart trades aan de slag wilt gaan.

Aan de slag met het starters pakket

3commas Advanced pakket

3commas advanced pakket

Het advanced pakket is wat uitgebreider dan het starter pakket. Je kunt namelijk aan de slag met oneindig veel DCA bots en smart trades. Ook is paper trading beschikbaar en kun je ook gebruik maken van een GRID bot en een Options bot.

Voor wie is dit pakket geschikt? Kies dit pakket als je voornamelijk gebruik wilt maken van de DCA bots. Ik maak ook gebruik van het advanced pakket en ben hier erg tevreden over.

3commas Pro pakket

3commas pro pakket

Ben je echt super fanatiek en heb je niet genoeg aan een GRID en een Options bot? Kies dan voor het pro pakket. Met dit pakket ben je in een keer helemaal klaar voor de 2022.

Je kunt oneindig veel bots gebruiken, zowel de GRID bot, Options bot en DCA bots.

Met dit arsenaal aan wapens kun je niet meer fout.

Voor wie is dit pakket geschikt? Kies dit pakket alleen als je meerdere GRID, Options en DCA bots wilt opstellen. Persoonlijk is dit pakket voor mij nog een beetje overkill maar wie weet upgrade ik later nog wel naar dit pakket.

Aan de slag met het Pro pakket

Black friday 3commas deal

Black friday start officeel op 26 november en duurt tot 28 november. 29 november staat altijd in het teken van cyber monday en daarom heb ik voor jou de allerbeste 3commas deals voor je uitgezocht.

Bespaar vandaag tot wel 50%

Je bespaart vandaag tot wel 50% op een abonnement van een jaar. Je kunt dit abonnement afsluiten door middel van paypal, creditcard of je kunt zelfs via USDT betalen. Zo komen die crypto winsten pas echt goed van pas.

De korting die je vandaag kunt krijgen op deze deal is de laagste die ooit is aangeboden. Bestel nu om deze deal niet te missen.

Pak vandaag 50% korting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

view: XS SM MD LG XL