Voor al mijn projecten gebruik ik Cloudways of Siteground webhosting. Ik werk al jaren met beide partijen en ze hebben me nog nooit in de steek gelaten.

Begin je net met affiliate marketing dan zou ik aanraden om voor Siteground te gaan, dit is namelijk vooral gericht op wat kleinere websites.

Mocht jouw website flink groeien en boven de 20.000 bezoekers per maand uitkomen dan zou ik switchen naar Cloudways.


Siteground webhosting

geschikt voor: websites met minder dan 20.000 bezoekers p/maand

Heeft jouw website minder dan 20.000 bezoekers per maand? Dan kun je het beste voor de WordPress webhosting van Siteground kiezen.

Mijn eerste affiliate website (in 2016) ben ik bij Siteground gestart, deze heeft daar meerdere jaren gestaan en die deed het geweldig met meerdere top 3 posities en 30.000 bezoekers per maand.

De support is uitstekend, binnen enkele minuten spreek je met de klantenservice en worden je problemen direct opgelost.

De installatie van WordPress is met Siteground een eitje, je kunt met 1 klik wordpress installeren. Maar wat Siteground echt de beste hosting provider maakt dat zijn hun caching methodes.

Hierdoor zal jouw website super snel geladen worden. En ’t mooie is dat je dit met 1 klik kunt activeren. Je hoeft dus geen aparte caching plugins meer te downloaden en te configureren.

Ik maak gebruik van het GrowBig account maar het StartUp pakket is voor een beginnende site voldoende. Je kunt altijd nog overstappen op GrowBig.

Meer informatie

Cloudways webhosting

geschikt voor: websites met meer dan 20.000 bezoekers p/maand

Is jouw website flink gegroeid? Dan is het wellicht verstandig om over te stappen op Cloudways webhosting. Je krijgt dan jouw eigen dedicated server.

Deze server wordt niet met andere klanten gedeeld (zoals dit wel bij Siteground het geval is) hierdoor kan jouw website optimaal presteren.

Je kunt zelfs kiezen om gebruik te maken van cloudproviders zoals: Google, DigitalOcean of Amazon hosting. Ik hoef je niet te vertellen dat deze partijen weten wat belangrijk is, namelijk snelheid en betrouwbaarheid / uptime.

Het mooie is dat je geen kennis van servers nodig hebt! Met 1 klik start je een professionele cloudserver met CDN. Ze kunnen zelfs de eerste website gratis voor je migreren. Daarnaast kun je de klantenservice 24/7 bereiken en heb je binnen enkele minuten een antwoord op je  vraag.

Ik ben al sinds 2017 klant bij hun en ik denk er niet aan om over te stappen naar een andere provicer. Al mijn grotere websites (70.000+ unieke bezoekers per maand) staan hier online.

Twijfel je nog? Start dan een trail ZONDER vooraf je betaalgegevens af te geven.

Start (GRATIS) trial
view: XS SM MD LG XL