Cloudways – cloudhosting review

Eindelijk is het zo ver, ik ben aan de slag gegaan met cloudhosting. Na verschillende servers van Siteground en Transip heb ik een aantal van mijn websites overgezet naar Cloudways. En ik moet zeggen, wat een verbetering zeg! Wat een heerlijk platform.

Nou denk je misschien wat is dit voor een verkooppraatje?

Cloudways is echt de toekomst als het gaat om een gebruiksvriendelijke interface voor Cloudhosting. Ja, je kunt aan de slag met AWS, Google Cloud Hosting, VULTR en zo zijn er nog veel meer partijen. Echter is het voor iemand met weinig ervaring op het gebied van hosting een drama om dit fatsoenlijk op te zetten.

Cloudhosting heeft ervoor gezorgd dat het probleem van lastige instellingen verleden tijd is dankzij de intuïtieve interface die zij aanbieden. Met een paar simpele kliks heb je een nieuwe server actief, en kun je aan de slag met het opzetten van verschillende applicaties. Ook de applicaties zijn speciaal ingericht en geoptimaliseerd voor de beste performance, want dat is waar het om draait toch?

Laten we bij het begin beginnen.

Wat is Cloudways?

Cloudways is eingelijk een tussenpersoon. Zij laten je met een paar kliks een server opzetten bij de beste cloud oplossingen van het web.

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

view: XS SM MD LG XL