AlieXpress CashBack: zo bespaar je vele Euro’s op elke aankoop via AlieXpress

Wil je geld besparen op elke aankoop via AlieXpress?

Nou, je bent niet de enige.

In dit artikel laat ik je zien hoe je tot wel 8% terug kunt krijgen op ELKE aankoop. Het enige wat je hoeft te doen is je even aan te melden en de rest gaat vanzelf!

Geen zin om het hele artikel te checken? Direct aanmelden kan hier: Alibonus.com

Wat is AliBonus en hoe werkt het?

AliBonus betaalt (op dit moment) tot maximaal 8% terug van de aankoop die je gedaan hebt op AlieXpress. Niks mis mee dus. Het enige wat je hoeft te doen is je even aan te melden op Alibonus.com, vervolgens installeer je een browser extensie en vervolgens krijg je op elke aankoop van AlieXpress cashback!

Stap voor stap uitleg

Hieronder vind je de uitleg hoe je gemakkelijk gebruik kunt maken van dit systeem.

Stap 1

Ga naar de website: Alibonus.com. En klik op JOIN FOR FREE

Stap 2

Vervolgens vul je jouw emailadres en wachtwoord in en klik je op Join Now!

 

Stap 3

Vervolgens wordt het dashboard getoond. Het enige wat je nu hoeft te doen is de browser extensie downloaden. Zodra deze browser extensie actief is en je koopt een product op AlieXpress dan wordt dit product automatisch (binnen 30 minuten) aan jou dashboard toegevoegd.

 

Ondersteund jouw browser de aliebonus extensie niet?

Dan moet je tijdens je aankoop de alibonus pagina open laten staan. Zorg er wel voor dat je eerst op de activate knop drukt voordat je je aankoop voltooid. LET OP: je moet het aliexpress scherm wel open laten staan voordat je de aankoop hebt afgerond.

Je eerste aankoop

Om het nog wat makkelijker te maken zal ik een aankoop demonstreren. Ik ga ervan uit dat je al ingelogd bent en een account aangemaakt hebt en uiteraard de extensie geinstalleerd hebt. Mocht je deextensie nog niet geinstalleerd hebben dan kun je deze hier vinden: Chrome extensie

Nu we er helemaal klaar voor zijn klik je op de groene activate button:

Vervolgens word je naar de website van aliexpress gestuurd en indien de extensie actief is krijg je de volgende melding:

Vervolgens ga je op zoek naar een leuk product. Eenmaal een product gevonden dan zie je op de “detail” pagina een groene balk: Your Cashback is active met daaronder het bedrag dat je vergoed krijgt per item. Zoals weergegven in de afbeelding hieronder:

Vervolgens plaats je het artikel in je winkelwagen en betaal je het product zoals je normaal ook zou doen.

Schrik niet als direct na je aankoop het bedrag nog niet in je Alibonus account is toegevoegd. Dit kan tot wel 30 minuten duren. Uiteindelijk ziet de bonus er zo uit:

 

 

Hoeveel krijg je terug op je aankoop via alibonus?

Via Alibonus krijg je standaard 5.5% terug, dit kan oplopen tot een max van 8.25%! Zorg er dus voor dat je veel koopt! Haha geintje natuurlijk. 5.5% is een prima percentage. Stel je koop in een jaar 1000 euro aan aliexpress producten dan heb je alweer 55 euro bespaard! Mooi meegenomen toch?

AliBonus uitbetalen

Je kunt de Alibonus ontvangen op je PayPal account. Er zijn echter ook andere methodes die worden ondersteund alleen heb ik hier geen ervaring mee. Mocht jij wel ervaring hebben met andere methodes deel het dan even in de comments zodat ook andere lezers hier gebruik van kunnen maken.

Payout is mogelijk zodra je meer dan $5.00 op je account hebt staan. Dit wordt direct overgemaakt naar je rekening.

AliBonus Staffels

Alibonus werkt met staffels, dat betekent dat je begint met een payout van 5.5% zodra je wat cash begint te verzamelen zal de payout oplopen. Hieronder heb ik een tabel gemaakt zodat je gemakkelijk kan zien welke bedragen je moet bereiken voordat een payout uitbetaald wordt.

Doel Alle producten Telefoons Stijging
5.5% 3.83%
$1 5.88% 4.10% +7%
$2 6.29% 4.39% +14.49%
$5 6.73% 4.69% +22.5%
$21 7.21% 5.02% +31.07%
$144 7.71% 5.37% +40.25%
$2584 8.25% 5.75% 50.07%

Zoals je ziet krijg je vanaf $2584 dollar een cashback van 8.25%! Dat betekent dat je dan 213.18 dollar terug kunt krijgen! Daar kun je wel een paar biertjes van drinken of een leuke gadget van kopen!

Coupons

Elke seller/store op aliexpress heeft de mogelijkheid om coupons uit te reiken aan klanten. Hiermee kunnen zij extra omzet genereren omdat ze bepaalde kortingen kunnen geven als je bulk inkoopt. Ideaal als je dus een grote voorraad in 1x wilt bestellen.

Conclusie

Alibonus is een leuk extraatje als je ooit eens met AlieXpress werkt. Je hoeft niet eens veel uit te geven om wat terug te krijgen, je hoeft alleen de ondergrens van 5$ aan te tikken maar dat heb je al bereikt als je 100 dollar uitgeeeft. Daarnaast is de staffel regeling interessant voor de grotere spenders onder ons. Ook voor de dropshippers is dit ideaal omdat een deel van de verzendkosten hiermee gecoverd kunnen worden zodat je marges iets groter worden. Kortom, voor iedereen die ooit op AlieXpress besteld, gewoon even aanmelden dan kun je weer een biertje extra kopen!

Meld je nu aan op AliBonus en ontvang direct 5.5% op je eerste aankoop!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

view: XS SM MD LG XL